Leenauto’s

Autobedrijf De Jong Lenen

Bij ons autobedrijf bieden we ondernemers een handige service: wanneer je jouw eigen bestelbus voor reparatie of onderhoud bij ons in de werkplaats brengt, kun je gratis gebruikmaken van onze bestelbus. Deze bestelbus is niet alleen beschikbaar voor ondernemers, maar ook voor particulieren.

Onze bestelbus heeft een ruime laadruimte van ongeveer 3,5 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog, wat overeenkomt met ongeveer 21 m3. Dit geeft je voldoende ruimte om materialen, gereedschap of andere benodigdheden te vervoeren.

Of je nu een ondernemer bent die zijn bestelbus tijdelijk moet missen of een particulier met behoefte aan extra laadruimte, onze gratis bestelbusdienst staat voor je klaar. Zo kun je jouw dagelijkse activiteiten voortzetten zonder beperkingen.

Profiteer van deze handige en kosteneffectieve oplossing bij ons autobedrijf. Breng jouw bestelbus binnen voor reparatie of onderhoud en maak gebruik van onze gratis leenbestelbus. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Neem contact op voor meer informatie en om de bus te reserveren als je deze wilt lenen.

Bij ons autobedrijf kun je rekenen op handig vervangend vervoer wanneer jouw eigen auto in onze werkplaats is voor reparatie of onderhoud. We hebben maar liefst 4 auto’s beschikbaar als vervangend vervoer: 3 keer de populaire Ford Ka en een volledig elektrische Citroën C1 Zero.

De Ford Ka’s rijden op benzine E10, terwijl de Citroën C1 Zero volledig elektrisch is, waardoor je kunt genieten van een milieuvriendelijke rijervaring. Ons vervangend vervoer wordt kosteloos ter beschikking gesteld en is kilometer vrij. Het enige wat je zelf dient te bekostigen, is de brandstof voor de Ford Ka’s.

De Citroën C1 Zero heeft een actieradius van ongeveer 90 km bij een volle accu, wat ruim voldoende is voor dagelijkse ritten en korte afstanden. Het reserveren van het vervangend vervoer is echter noodzakelijk, dus zorg ervoor dat je dit bij het maken van een afspraak aangeeft.

Vertrouw op onze service en maak gebruik van ons handige vervangend vervoer om mobiel te blijven terwijl wij jouw auto verzorgen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en reserveer direct het vervangend vervoer dat het beste bij jouw behoeften past.

Back to top