CarProf

Autobedrijf de Jong CarProf

Autobedrijf de Jong is een trots CarProf formulelid. Als erkend lid van CarProf, dat in 2021 en 2022 door Bovag is uitgeroepen tot de beste garageformule van Nederland, streven wij ernaar om onze klanten een eersteklas ervaring te bieden, ongeacht het type auto dat ze rijden.

CarProf onderscheidt zich door heldere offertes, uitstekende service, de montage van kwaliteitsonderdelen en het verstrekken van de juiste technische informatie. Wij leggen de focus op het leveren van dealerwaardige kwaliteit tegen een betere prijs.

Bij Autobedrijf de Jong kun je rekenen op de kernwaarden van CarProf: afspraak is afspraak en wij bieden 24 maanden garantie op zowel onderdelen als het werkplaatstarief. Deze waarden staan centraal in ons streven naar tevredenheid en vertrouwen bij al onze klanten.

Ervaar de hoogwaardige service en kwaliteit van Autobedrijf de Jong, een toegewijd CarProf-lid. Of je nu een personenauto, bedrijfsvoertuig of een ander type auto bezit, wij zijn er om jouw verwachtingen te overtreffen

Back to top