Carwash

Carwash Ruinen

Voor een complete verzorging van jouw auto kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden.

De autowasserette is de eerste roll over autowasserette in Ruinen. Je kunt kiezen uit verschillende volledig automatische wasprogramma’s. Het meest uitgebreide programma wast ook de bodem van de auto en voorziet de lak van een nieuwe laag wax. De wasmachine is extra lang en hoog zodat ook bestelauto’s en bestelbussen automatisch gewassen kunnen worden. Er worden uitsluitend premium biologisch afbreekbare producten gebruikt voor een optimaal en milieuvriendelijk resultaat.

Voor wie liever handmatig wast is er de overdekte wasplaats voorzien van een autowasmachine met verschillende mogelijkheden. Ook in de wasplaats wordt uitsluitend gebruikgemaakt van premium biologisch afbreekbare producten.

Het interieur van jouw auto kun je schoon zuigen met een krachtige, industriële stofzuiger in de wasplaats.

De wasserettes zijn 7 dagen per week, 24 uur open.

dejong-carswash
Carwash-verkleint-4
Carwash-verkleint-3
Carwash

Naast de bekende wasplaats is er ook een volautomatische carwash, geschikt voor zowel auto’s als bedrijfsbussen tot 2.60m hoogte. Je kunt kiezen uit 4 programma’s, inclusief de optie bodemwassen en wax.

Voor tarieven en programma’s kun je hier kijken.

Waspas of Pinpas

Een waspas voor de car wash kun je aanschaffen en opwaarderen bij onze receptie. Zet je hier direct bijv. € 50 op dan kun je de aankomende tijd vooruit en op een voor jouw geschikt moment je auto wassen. Je kunt natuurlijk ook per wasbeurt een losse ticket aanschaffen. Dit kan tijdens onze openingstijden. Natuurlijk kun je ook contactloos betalen in de washal met je pinpas, master-card, travel-card, multi-tankcard, of gewoon met je telefoon indien je hiermee contactloos kunt betalen. Lekker makkelijk en 7 dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar.

Wasplaats

Naast onze Roll-over wasstraat heb je bij ons ook de mogelijkheid om de auto zelf te wassen. Onze wasplaats is uitgerust met een borstel en een spuitlans waar je verschillende producten mee kunt gebruiken. Ook beschikt onze wasplaats over een grote stofzuiger waarmee je het interieur van jouw auto uitgebreid kunt schoonmaken.

Back to top