Carwash

Carwash Ruinen

Ontdek de eerste rollover autowasserette in Ruinen, speciaal ontworpen om jouw auto een onberispelijke glans te geven. Bij onze autowasserette heb je de keuze uit diverse volledig geautomatiseerde wasprogramma’s. Ons meest uitgebreide programma gaat zelfs een stap verder door niet alleen de buitenkant van je auto grondig te reinigen, maar ook de bodem te wassen en de lak te voorzien van een beschermende waxlaag.

Onze ruime wasmachine is extra lang en hoog, waardoor zelfs bestelauto’s en bestelbussen moeiteloos een automatische wasbeurt kunnen ondergaan. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van premium biologisch afbreekbare producten die zorgen voor een optimaal en milieuvriendelijk resultaat.

Ontdek de voordelen van onze rollover autowasserette in Ruinen en laat je auto stralen als nooit tevoren. Kom langs en ervaar onze professionele service die zowel het milieu als jouw auto beschermt.

dejong-carswash
Carwash-verkleint-4
Carwash-verkleint-3
Carwash

Ontdek naast onze bekende wasplaats ook onze volautomatische carwash in Ruinen, geschikt voor zowel auto’s als bedrijfsbussen tot een hoogte van 2.60m. Bij ons heb je de keuze uit 4 programma’s, inclusief de optie voor bodemwassen en waxbehandeling.

Onze geavanceerde volautomatische carwash zorgt voor een grondige reiniging en een glanzende afwerking. Of je nu een personenauto of een bedrijfsbus hebt, wij bieden de juiste programma’s om aan jouw behoeften te voldoen. Met de optie voor bodemwassen en wax geven we jouw voertuig de ultieme bescherming en een langdurige glans.

Ervaar het gemak en de kwaliteit van onze volautomatische carwash in Ruinen. Onze professionele service zorgt voor een vlekkeloze reiniging van jouw voertuig, terwijl je geniet van de voordelen van een stralend schone en glanzende auto.

Voor tarieven en programma’s kun je hier kijken.

Waspas of Pinpas

Ontdek het gemak van onze waspas voor de car wash, verkrijgbaar en op te waarderen bij onze receptie. Met een directe opwaardering van bijvoorbeeld € 50 kun je vooruit en op een geschikt moment jouw auto wassen. Uiteraard kun je ook per wasbeurt een los ticket aanschaffen tijdens onze ruime openingstijden.

Betalen is eenvoudig en contactloos mogelijk in de washal. We accepteren diverse betaalmethoden, waaronder pinpassen, Mastercard en zelfs betalingen met jouw telefoon of smartwatch indien je contactloos kunt betalen. Het is een snelle en handige manier om af te rekenen. Bovendien is onze car wash 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar, zodat je altijd terecht kunt.

Profiteer van het gebruiksgemak van onze waspas en de flexibele betalingsmogelijkheden in onze car wash. Bij ons kun je jouw auto wassen op een moment dat voor jou het beste uitkomt, zonder gedoe

Wasplaats

Naast onze Roll-over wasstraat bieden wij bij ons ook de mogelijkheid om zelf jouw auto te wassen. Onze uitgebreide wasplaats is voorzien van een borstel, spuitlans en schuimkanon waarmee je verschillende producten kunt gebruiken voor een grondige reiniging. Betalen kan ook hier eenvoudig en contactloos. Bovendien hebben wij een krachtige stofzuiger beschikbaar op onze wasplaats, zodat je het interieur van jouw auto uitgebreid kunt schoonmaken.

Bij onze zelfwasfaciliteit heb je de volledige controle over het wasproces en kun je jouw auto naar eigen wens reinigen. Met de borstel spuitlans en schuimkanon kun je het exterieur van jouw voertuig op professionele wijze schoonmaken. Onze stofzuiger is krachtig en ruim, waardoor je het interieur grondig kunt stofzuigen en alle hoekjes en kiertjes kunt bereiken.

Ontdek het gemak en de vrijheid van onze zelfwas faciliteit. Of je nu de buitenkant van je auto wilt reinigen met onze borstel en spuitlans of het interieur grondig wilt stofzuigen, onze wasplaats voorziet in al jouw behoeften. Klik hier voor alle info over onze wasstraten

Back to top