Carwash

Carwash Ruinen

Voor een complete verzorging van uw auto kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

De autowasserette is de eerste roll over autowasserette in Ruinen. U kunt kiezen uit verschillende volledig automatische wasprogramma’s. Het meest uitgebreide programma wast ook de bodem van uw auto en voorziet de lak van een nieuwe laag wax. De wasmachine is extra lang en hoog zodat ook bestelauto’s en bestelbussen automatisch gewassen kunnen worden. Er worden uitsluitend premium biologisch afbreekbare producten gebruikt voor een optimaal en milieuvriendelijk resultaat.

Voor wie liever handmatig wast is er de overdekte wasplaats voorzien van een autowasmachine met verschillende mogelijkheden. Ook in de wasplaats wordt uitsluitend gebruikgemaakt van premium biologisch afbreekbare producten.

Het interieur van uw auto kunt u schoon zuigen met een krachtige, industriële stofzuiger in de wasplaats.

De wasserettes zijn 7 dagen per week, 24 uur open.

dejong-carswash
Carwash-verkleint-4
Carwash-verkleint-3
Carwash

Naast de bekende wasplaats is er ook een volautomatische carwash, geschikt voor zowel auto’s als bedrijfsbussen tot 2.60m hoogte. Je kunt kiezen uit 3 programma’s, inclusief de optie bodemwassen en wax.

Voor tarieven en programma’s kunt u hier kijken.

Waspas

Een waspas voor de car wash kun je aanschaffen en opwaarderen bij onze receptie. Zet je hier direct bijv. € 50 op dan kun je de aankomende tijd vooruit en op een voor jou geschikt moment je auto wassen. Je kunt natuurlijk ook per wasbeurt een losse ticket aanschaffen. Dit kan tijdens onze openingstijden.

Wasplaats

Naast onze Roll-over wasstraat heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw auto zelf te wassen. Onze wasplaats is uitgerust met een borstel en een spuitlans waar u verschillende producten mee kunt gebruiken. Ook beschikt onze wasplaats over een grote stofzuiger waarmee u het interieur van uw auto uitgebreid kunt schoonmaken.

Back to top