Uitlijnen, Bandenwissel & Opslag

Inclusief gratis opslag van zomer- of winterwielen!

Banden zijn een cruciaal onderdeel van jouw auto, aangezien ze het enige contactpunt met de weg vormen. Het is daarom van groot belang dat jouw banden maximale veiligheid bieden. Bij ons bieden we een uitgebreide bandenservice die hieraan voldoet, inclusief gratis opslag van zomer- of winterwielen.

Onze professionele bandenservice omvat ook het gebruik van geavanceerde 3D-uitlijnapparatuur. Hiermee kunnen we de wielen van jouw auto nauwkeurig afstellen, waardoor abnormale slijtage wordt voorkomen. Een goed uitgelijnde auto heeft bovendien minder rolweerstand, wat resulteert in een lager brandstofverbruik.

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies bij het kiezen van de juiste banden voor jouw auto, of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We werken met gerenommeerde bandenmerken om de hoogste kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Vertrouw op onze uitgebreide bandenservice om jouw auto in optimale staat te houden, de veiligheid te bevorderen en onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een professionele bandenservice, inclusief gratis opslag van jouw zomer- of winterwielen.

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid assortiment banden van elk merk en in elke maat, en dat alles tegen zeer scherpe tarieven. En het beste van alles? Onze prijzen zijn altijd inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je graag een complete set winter- of zomerwielen met stijlvolle lichtmetalen velgen? Dan hebben wij speciaal voor jouw auto aantrekkelijke aanbiedingen geselecteerd. Met onze scherpe deals kun je jouw auto niet alleen een nieuwe look geven, maar ook profiteren van de voordelen van seizoensgebonden wielen.

Kies voor gemak, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding bij de aanschaf van banden en wielen. Neem contact met ons op of kom langs, en ontdek de mogelijkheden voor jouw auto.

Back to top