Bosch Workshop Partner

Wij zijn een erkend Bosch Workshop Partner, wat betekent dat we nauw samenwerken met Bosch Automotive, ’s werelds grootste leverancier van elektronische onderdelen voor voertuigen. Als partner worden we voortdurend opgeleid door Bosch en blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste test- en diagnoseapparatuur van Bosch.

Dankzij onze samenwerking met Bosch kunnen we service op dealer niveau bieden voor alle auto’s. Of jouw voertuig nu is uitgerust met een verbrandingsmotor, hybride aandrijving of volledig elektrisch is, wij staan klaar om hoogwaardige service te leveren. Onze experts zijn getraind om software-updates uit te voeren en jouw auto optimaal te laten presteren.

Bij ons kun je rekenen op de deskundigheid en kwaliteit van een erkend Bosch Workshop Partner. Of je nu onderhoud, reparatie of diagnose nodig hebt, wij hebben de kennis en apparatuur om jouw voertuig te verzorgen, ongeacht het type aandrijving.

Ervaar de voordelen van onze dealerwaardige service en de expertise van ons team. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige zorg voor jouw auto, dankzij onze samenwerking met Bosch, de wereldleider in automotive technologie.

Back to top